У козятинській ТГ карантин — на коронавірус хворіють вчителі, учні, медики. Скільки в лікарні?

У козятинській ТГ карантин — на коронавірус хворіють вчителі, учні, медики. Скільки в лікарні?
  • Сьогодні, 22 лютого, у Козятині відбулося засідання штабу з техногенно-екологічної небезпеки та надзвичайних ситуацій з огляду на стрімке зростання кількості захворювань на COVID-19.

Про це йдеться на сторінці козятинської міської ТГ

 

 

Через стрімке поширення коронавірусу у козятинській громаді до кінця місяця середня та старша ланки школи переходять на дистанційне навчання. Натомість початкова школа та дошкільні заклади працюватимуть у звичному режимі. Також скасовуються масові заходи, спортивна та гурткова позашкільна робота. 

Повідомляють, що наразі кількість хворих дійсно стрімко зростає. Так, у Козятинській центральній районній лікарні у стаціонарі лікується 19 дорослих хворих на COVID. Підозр на COVID у дорослих – 7, хворих з пневмоніями – 32. На кисневій терапії знаходяться 17 хворих, з яких 13 - COVID, 1 - підозра на COVID, 3 - пневмонія. За минулий тиждень від ковіду зафіксували три смерті.

Станом на 16 годину 22 лютого по усій Козятинській територіальній громаді виявили 48 підтверджених випадків захворювання, з них:

Відео дня
  • у місті – 33 випадки,
  • у селі Козятині – 7,
  • у Пиковці – 4,
  • у Іванківцях – 2,
  • у Сигналі та Сестринівці – по одному випадку

Відомо, що хворіють також вчителі та школярі Козятина: два вчителі зі школи №3, по одному у школі №1 та у школі-гімназії, захворів також учень зі школи №5. Серед медиків зареєстровані випадки у міській лікарні (3 працівники закладу), у ЦРЛ (1 хворий медик) та у міському центрі ПМСД (1 випадок).

— До кінця тижня міська комісія з питань ТЕБ та НС збереться на чергове засідання для корекції і планування обмежень на наступний тиждень, — йдеться в повідомленні

+25 нових інфікованих та чергова смерть: свіжі дані коронавірусу на Козятинщині
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up