У Козятинській ЦРЛ буде новий керівник

У Козятинській ЦРЛ буде новий керівник
Із вересня 2021 року тимчасово виконуючим обов’язки директора Козятинської ЦРЛ був Олександр Євтушок. Наприкінці травня у нього закінчився контракт
  • В адміністрації центральної районної лікарні вкотре сталися кадрові зміни. Олександру Євтушку, який був тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря протягом останніх восьми місяців, не продовжили контракт.
  • Що буде тепер? Проведуть конкурс, на якому оберуть керівника на постійній основі чи знову призначать тимчасово виконуючого обов’язки — дізнавалися наші журналісти

Декілька днів тому у соцмережах мов грім серед ясного неба прогриміла новина — Козятинська ЦРЛ залишилася без керівника. Із Олександром Євтушком, який був тимчасово виконуючим обов’язки директора, не продовжили контракт. Інформацію про це оприлюднили на офіційній сторінці медичного закладу у Фейсбук.

До допису прикріпили фотокопії документів, з яких стало відомо, що 6 червня медична рада Козятинської центральної районної лікарні зібралася на позачергове засідання. Приводом стало те, що Олександра Євтушка звільнили з посади тимчасово виконуючого обов’язки головного лікаря у зв’язку із завершенням терміну дії контракту. На засіданні вирішили звернутися до міського голови з рекомендацією поновити Олександра Євтушка на посаді.

Колектив лікарні також підготував звернення до начальника Вінницької обласної військово-цивільної адміністрації Сергія Борзова, очільниці Департаменту охорони здоров’я Вінницької ОВА Ольги Задорожної та начальника Хмільницької районної військово-цивільної адміністрації Богдана Кузнеца. Фотокопію документа також прикріпили до допису. У тексті звернення колектив просить Сергія Борзова в межах компетенції втрутитися у ситуацію, що склалася в лікарні через кадрові зміни. Зокрема, зазначено, що з 1 червня 2022 року в Козятинській ЦРЛ відсутній керівник, а на зустрічі з керівниками підрозділів, яка відбулася 3 червня, міський голова Тетяна Єрмолаєва повідомила, що не має наміру укладати договір із Олександром Євтушком.

Відео дня

Нагадаємо, минулого року у кадровому складі лікарні двічі сталися зміни. Після того, як у квітні 2021-го головний лікар Олександр Кравчук написав заяву на звільнення, тимчасово виконуючим обов’язки директора лікарні призначили Ігоря Грубеляса, який до цього був начмедом. Наприкінці вересня новим тимчасово виконуючим обов’язки став Олександр Євтушок. На цій посаді він пропрацював впродовж останніх восьми місяців. Керівника на постійній основі мали призначити за результатами конкурсу, який планували провести ще минулого літа, втім відклали на невизначений термін. Причиною вказали невідповідності у структурі та штатному розкладі медичного закладу. Саме таке формулювання було у розпорядженні міського голови, яким скасували проведення конкурсу.

Додамо, що раніше цього року містом вже ширилися чутки про те, що Олександр Євтушок пішов із посади тимчасово виконуючого обов’язки головного лікаря. На початку лютого користувач під іменем «Віра Коломієць» писав про це на своїй сторінці у Фейсбук. Згодом сам Євтушок спростував цю інформацію. Втім цього разу лікарня справді змінить керівника — міський голова Тетяна Єрмолаєва підтвердила нашим журналістам, що 31 травня 2022 року завершилася дія контракту з Олександром Євтушком і договір не продовжили. Вже визначилися з новою кандидатурою на посаду очільника лікарні. Це знову буде тимчасово виконуючий обов’язки керівника. Директора на постійній основі поки призначити не можуть, оскільки, за словами Тетяни Єрмолаєвої, під час воєнного стану конкурс провести неможливо.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Читач53

    Під  "чуйним" керівництвом Єрмолаєвої робиться все щоб ліквідувати ЦРЛ. Для чого їй зайві  клопоти? Краще всього у своїх зверненнях всім дякувати. Хоча інколи буває незрозумілим кому і за що. Черговий раз переконуюсь в тому що на цей час для Козятинської громади головна проблема це "мерша" так як за щоб вона не взялася там провал (опалювальний сезон, ремонт дороги по вул. Куликівського, масове знищення зелених насаджень). Особисто я не бачу в її діяльності найменшого позитиву.

    Читач23 reply Читач53

    Ганьба такій владі.

    Шкода, що такі люди займають керівні посади.

keyboard_arrow_up