У козятинській ЦРЛ планують відремонтувати відділення надання екстреної медичної допомоги

У козятинській ЦРЛ планують відремонтувати відділення надання екстреної медичної допомоги
  • В понеділок, 10 лютого відбулось інспектування підготовчих робіт по реконструкції відділень екстерної медичної допомоги опорних лікарень.
  • Козятинську ЦРЛ відвідали заступники голови Вінницької ОДА Наталя Заболотна та Олександр Піщик.
  • Того ж дня у райраді провели нараду з питань ремонту приймального відділення Козятинської центральної районної лікарні.

— У зв’язку з реформуванням медичної галузі, зокрема укладанням центральною районною лікарнею договору з НСЗУ, на території закладу та в приміщеннях необхідно провести ряд ремонтних робіт з метою покращення надання медичних послуг населенню, — зазначив голова районної ради Віктор Слободянюк. – В першу чергу мова йде про ремонт відділення надання екстреної медичної допомоги. Зокрема, приміщення, в якому воно буде розташовано (колишнє фізіотерапевтичне відділення залізничної лікарні), має бути ізольоване, без доступу відвідувачів. Буде збудовано новий пандус для підвозу пацієнтів. Але розпочинати необхідно з комунікацій. Тож потрібно буде підготувати акт погодження земельних робіт на території Козятинської ЦРЛ. Це стосується водо-, газопостачання, електричних мереж, каналізації. Щодо управління Держпродспоживслужби, то необхідно узгодити умови встановлення комп’ютерного томографа, МРТ.
Натомість головний лікар Олександр Кравчук звернув увагу, що часу на виконання усього запланованого не так багато, тож незабаром буде замовлятись проект, який відповідно прив’язується до території. 

Нагадаємо:

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up