У Козятинському районі є одна підозра на коронавірус

У Козятинському районі є одна підозра на коронавірус
  • На території Вінницької області  зареєстровано 94 підозри на  COVID-19:  у 53 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 36 випадках виявлений коронавірус в т. ч. в 3 дітей.
  • Про це повідомили у Вінницькому обласному лабораторному центрі МОЗУ.
  • Нові випадки виявляють у нових районах та у Вінниці.

Станом на ранок 31 березня на Вінниччині зареєстровано 36 пацієнтів із коронавірусною інфекцією Covid-19. 

За інформацією Вінницького обласного лабораторного центру МОЗ, на території Вінницької області  зареєстровано 94 підозри на  COVID-19:  у 53 випадках діагноз лабораторно не підтверджений, в 36 випадках виявлений коронавірус в т. ч. в 3 дітей. За останню добу лабораторно підтверджено коронавірус у 13 осіб. Зразки матеріалів ще від 5 хворих досліджуються», - йдеться в повідомленні.

На сьогодні підтверджені випадки у громадах: місто Вінниця – 28, Вінницький район – 1, Чернівецький район – 1, Жмеринський район - 1 місто Ладижин – 1, Крижопільський район – 1, Липовецький район – 1, м.Гайсин – 2.

Відео дня

За попередню добу отримано 9 термінових повідомлень про підозру на захворювання з Хмільницького р-ну – 2, Козятинського – 1, Немирівського – 1, Вінницького – 1, Тиврівського – 1, м.Вінниці – 3.

Станом на ранок  31 березня в Україні 549 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 13 летальних (2 за останню добу), 8 пацієнтів одужало. За добу було підтверджено 69 нових випадки.

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Светлана Березовская

    Хотілося б більш детальну інформацію по місту
  • Евгений Станиславович

    Биогенетическое оружие .
    Органы от белого человека подходят всем рассам.
    Х....ло знает что в СССР бцж делали и нас не так сильно косит
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up