У Козятинському «ЦНАПі» встановили PОS-термінал ПриватБанку

У Козятинському «ЦНАПі» встановили PОS-термінал ПриватБанку

Відтепер козятинчани зможуть скористатися цією зручною послугою. Це ще один крок для покращення комфортного перебування відвідувачів.

 Сучасні європейські технології. У Козятинському «Центрі надання адміністративних послуг» встановили PОS-термінал ПриватБанку. Відтепер козятинчани зможуть скористатися цією зручною послугою. Це ще один крок для покращення комфортного перебування відвідувачів.

Платіжний термінал дозволяє відвідувачам ЦНАПу проводити платежі за допомогою пластикових карток миттєво, не виходячи з адмінприміщення. Такі новації заощадять час усім відвідувачам 

Нагадаємо, що навесні козятинських ЦНАП розширив сферу обслуговування громадян. Тепер тут можна об’єднати серця. Козятинчани можуть подати заяву на одруження та оформити акт цивільного стану.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up