У козятинському залізничному училищі розпочався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності

У козятинському залізничному училищі розпочався ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності
  • У середу, 5 травня на базі козятинського міжрегіонального вищого професійного училища залізничного транспорту в онлайн - форматі відбулося урочисте відкриття ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед здобувачів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Машиніст тепловоза», кваліфікація «Помічник машиніста тепловоза».

У заході взяли участь керівники директорату професійної освіти України, регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця», Департаменту гуманітарної політики Вінницької обласної державної адміністрації, Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Вінницькій області.

— Після представлення голови журі та членів журі учасники були ознайомлені з умовами проведення Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. На заключному етапі Всеукраїнського конкурсу беруть участь здобувачі закладів професійної (професійно-технічної) освіти з 11 областей України та м. Києва, — йдеться на офіційній сторінці закладу

В режимі постійного відео та аудіозв’язку, в перший день учасники конкурсу демонстрували свої знання з професійно-теоретичної підготовки під час проходження теоретичного туру (у форматі тестування), а також змагалися у виконанні 1-го завдання практичного туру - «Розбирання, збирання та вимірювання параметрів автозчепу СА-3».

Відео дня

Всі конкурсанти достойно представили свої області та свої освітні заклади: продемонстрували високий рівень знань із спеціальних предметів, належні уміння та навички при роботі з інструментами та механізмами, а також витримку й волю до перемоги.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up