У лікарні Козятина змінився керівник

У лікарні Козятина змінився керівник
  • У Центральній районній лікарні призначили нового виконуючого обов’язки головного лікаря.
  • Представлення відбулося уранці у вівторок, 28 вересня.

За останні півроку Козятинська ЦРЛ вже два рази змінила керманичів. Олександр Кравчук, який керував закладом протягом п’яти років, у квітні 2021-го пішов з посади за власним бажанням, переїхав до Хмільника і тепер очолює відділ охорони здоров’я тамтешньої міської ради.

Після того, як Олександр Кравчук звільнився, тимчасово виконуючим обов’язки головного лікаря призначили Ігоря Грубеляса, який до цього був заступником з медичної частини, чи як кажуть у народі, начмедом. Тож протягом останніх п’яти місяців саме він керував медичним закладом.

За даними аналітичної системи Youcontrol, 23 вересня сплив термін виконання Ігорем Грубелясом обов’язків в. о. головлікаря. А у вівторок, 28 вересня колективу лікарні представили нового тимчасово виконуючого обов’язки директора. Ним став Олександр Євтушок, депутат міської ради і колишній керівник міської лікарні.

Відео дня

Нагадаємо, Олександр Євтушок очолював спершу лікарню відновного лікування, яку створили на база залізничної, а з 2018 — міську лікарню, яка прийшла на зміну відновній. Після того, як міська лікарня і стоматологічна поліклініка приєдналися до ЦРЛ, Олександр Євтушок звільнився. Трапилося це на початку вересня, про що свідчить подана ним декларація.

Тепер Олександр Євтушок очолюватиме центральну районну лікарню, допоки не призначать директора на постійній основі. Зробити це мають після того, як проведуть конкурс. Спершу його планували провести улітку, втім відтермінували через невідповідності у штатному розписі центральної районної лікарні.

 

Читайте також:

Ігор Грубеляс: «На високоточне діагностичне обладнання отримана ліцензія і приймальне відділення вже працює»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Читач80

    Не знаю, як господар, а от як людина євтушок повне гівно. Повага у нього тільки до коханок. А до решти людей - ні поваги, ні порядності, ні доброго ставлення. Гівно-гівном.
  • Леонід Ящук

    Всім не вгодиш, кожен із претендентів має своїх прибічників, опонентів, свій позитив та негатив....Мер зацікавлена в збереженні лікарні, розширенні об"єму медичних послуг, її конкурентноздатності.....Бажаючих покерувати багато, а  тут важливо не помилитись у виборі...Євтушок не входить в коло наближених до мера, незалежний в поведінці, інколи незручний висловлюючи свою позицію та відстоюючи свої погляди....Для мене неочікуваним стало його приначення, але я розумію Єрмолаєву в тому, що вона врахувала нищівну критику за призначення на посаду своїх однопартійців, побачивши позитивні зміни в міській лікарні ( ремонти, нове обладнання, увага до пацієнтів, розширення об"єму медичних послуг...) врахувавши кваліфікаційні вимоги до претендентів....Термін роботи виконуючого обов"язки обмежений і рано чи пізно буде обрано керівника закладу на постійній основі..з урахування роботи на цій посаді обох майбутніх претендентів.та їх досягнень...Якщо в них вистачить розуму зосередитись на вирішенні існуючих проблем та є бажання зберегти та покращити  цей заклад , то  не бачу тут проблем....Нач мед-депутат обласної ради та молодий енергійний в.о. можуть зробити багато....
  • Читач71

    А те що грубеляс за 5 місяців добив лікарню до ручки продовживши справу попередника з юрчишиним горбатим нормально?через тиждень опалювальний сезон а ще кіт не валявся,а нове обладнання що стоїть без толку нормально?одні лиш плітки і більше нічого.євтушок далеко не втік,але те що було взагалі безхребетне,.

    Олена Плотнікова reply Читач71

    ??????????

    Читач59 reply Читач71

    от  що ви мелете????Серйозно??? а те що наша мерша колотить усіма то нічого?????
  • Читач59

    Який жах!!!! Був Ігор Петрович, чого його не залишили? він порядна людина, все було б добре!!!!

keyboard_arrow_up