У лісосмузі біля масиву Європейський бездушні люди викинули собачат

У лісосмузі біля масиву Європейський бездушні люди викинули собачат
  • На початку цього тижня біля лісосмуги в районі Білої Казарми були випадково знайдені двоє цуценят. Якийсь нелюд викинув тварин у місці, де в них один шлях - здохнути голодною смертю.

Песики-дівчатка там опинилися зовсім недавно. Про це свідчила їх поведінка. Вони ще не прижилися на новому місці, були лякливими і не довіряли нікому. Дійсно, яка може бути довіра до сторонніх, коли їх так підступно зрадив господар. 

Пригадали народну приказку, що голод – не тітка і поїхали додому, щоб взяти собакам щось поїсти. Чи то цуцики такий нюх мають добрий, чи зголодніли так, що й чужому з острахом довірились. Вони наблизились до тарілки з супом, поглядаючи раз по раз в сторону чужинця.

Відео дня

Вечірня наша зустріч з собачатами почалася вже зовсім за іншим сценарієм. За метрів 20 обоє чотирилапих стали виляти хвостом. А коли помітили посуд, в якому минулого разу приносили їхню трапезу, то обоє підвелися на лапи. На вигляд тварини не мають серйозних захворювань. 

З кормом в собачат наче проблем поки немає, тільки вони не можуть жити під кущем чи в траві за декілька сот метрів від людей. Кому потрібний добрий охоронець – звертайтеся за телефоном 063 736 4726.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up