У Махнівці п'яний водій з Волині хотів відкупитися від патрульних

У Махнівці п'яний водій з Волині хотів відкупитися від патрульних
Фото з архіву газети
  • 45-річного водія автомобіля Renault патрульні зупинили 11 травня на стаціонарному посту поліції у селі Махнівка. Він перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. За те, що запропонував поліціянтам 6 тисяч гривень хабаря, йому загрожує кримінальна відповідальність 
  • Про це повідомляють на сайті Національної поліції у Вінницькій області

На стаціонарному посту у Махнівці поліцейські зупинили вантажний автомобіль, який порушив Правила дорожнього руху.  За кермом транспортного засобу перебував 45 – річний житель Волинської області.

Спілкуючись з водієм, поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння. Патрульні запропонували правопорушнику пройти перевірку на алкотестері Drager, але він відмовився.

— Аби уникнути адміністративної відповідальності, кермувальник запропонував поліцейським 6 тисяч гривень винагороди, щоб на нього не складали протокол про порушення. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, однак він продовжував пропонувати гроші. Для документування правопорушення працівники поліції викликали слідчо – оперативну групу, — йдеться в повідомленні.

Відео дня

Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). За таке правопорушення передбачено покарання - до 4 років позбавлення волі.

На водія патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування в стані сп'яніння) та протокол за ч. 2 ст. 122 КУпАП (перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху).

У Козятині збили пішохода, а у Пляховій вкрали корм для свиней: куди ще викликали поліцію?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Микола Олександрович

    до речі, мусора не люди, мусора гірше русні, їх взагалі не повинно існувати
  • Сергей Башин

    напевно мало запропонував
  • Ігор Чмерук

    І не взяли?

    Ігор Чмерук reply Ігор Чмерук

    Николай Любарец

    Николай Любарец reply Ігор Чмерук

    Ігор Чмерук просили більше , жлоб,не дав! 😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 09:28 Пожежний схематоз 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up