У меню — без свині!

У меню — без свині!

Багато астрологів не рекомендують до святкового столу подавати свинину. Вони стверджують, що це засмутить господиню року.

У Новий рік 2019 стіл повинен бути різноманітним. Якщо ви хочете, щоб були присутні рибні та м’ясні страви, тоді сміливіше приготуйте що-небудь подібне. Головною стравою повинна бути смажена курка. Додатковими будуть салати з м’ясом. Не забудьте про оселедець під шубою і бутерброди з ікрою. Також приготуйте різні нарізки. Різноманітність продуктів зможе притягнути в будинок багатство та прихильність покровительки року.

Символ майбутнього року – Жовта Земляна Свиня (Кабан). Ця тварина з непростим характером. Печеня з кролика - цілком вишукано і смачно. Можна запекти качку з яблуками.

У закусках і салатах обмежувати себе не потрібно. Ніхто не відміняв традиційного нашого улюбленого «Олів'є», також можна урізноманітнити стіл новинками, якими привітна господиня пригостить гостей в Новий 2019 рік Свині (Кабана).

Відео дня

Незважаючи на те, що багато хто вважає, що «Свиня, вона і є свиня», це тварина - естет і небайдужа до краси. Новорічний стіл повинен бути ошатно прикрашений. Бажано, щоб був присутній жовтий колір, так як це рік цього кольору. Усі відтінки червоного - улюблена гама символу. У цій гамі можуть бути серветки або новорічні ікебани для прикраси столу.

Страви можна прикрасити тертим сиром або жовтком, для прикраси також підійдуть часточки апельсинів або лимона. Не потрібно забувати, що свинка любить всякого роду траву і крупи, тому готуємо різноманітні овочеві страви, навіть можна пироги.

М'ясною нарізкою також можна ласувати в новорічну ніч, не забуваючи, що вона ні в якому разі не свиняча. Будь-яка інша: телятина, яловичина, курятина, все це вітається, способів приготування маса, є де розгулятися фантазії. Не забуваємо про десерти, для їх приготування можна використовувати мед, ягоди, горіхи.

Ще один важливий момент: кабан благоволить до всього натурального, тому навряд чи йому сподобається, якщо на новорічний стіл ви поставите напівфабрикати з магазину. Тому важливо, щоб все було приготовлено з любов'ю і своїми руками.

Софія ШЕВЧУК

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up