У міському будинку культури відремонтували фойє. Обіцяють взятися за площу

У міському будинку культури відремонтували фойє. Обіцяють взятися за площу
  • У козятинському міському будинку культури відремонтували фойє. Тепер там замість радянського старого дизайну облаштували виставкову площу, на кшталт галереї, загальною вартістю проекту 1,2 млн.грн.
  • Про це у Фб повідомляє мер Козятина

Додамо, що останній капремонт проводився більше 30 років тому. За словами міського голови наступний крок: оновити колір зовні будівлі та замінити сходи. Після завершення ремонту будинку культури обіцяють перейти до будівництва площі!

Відео дня

— Сьогодні Козятин вже має європейський будинок культури з виставковою залою. Наступний крок: поновити колір ззовні будівлі та заміна сходів і переходимо до будівництва площі!, — пише у ФБ міський голова Олександр Пузир.

Нагадаємо:

Фонтани, алея закоханих, фотозона, творчий майданчик: визначилися з проектом центральної площі Козятина
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Alexs Tkachuk

    Сколько стоит такой ремонт ?
  • Риа я твой рот ебал

    Смотрится  круто , очень надеюсь, что сделают красивую площадь а не послевоенную разбомблённую :(
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up