У міському будинку культури облаштували фотозону: козятинців запрошують до челенджу

У міському будинку культури облаштували фотозону:  козятинців запрошують до челенджу

Цьогоріч відділ культури міської ради пропонує усім любителям незвичних локацій святкову фотозону «Різдвяний затишок», що облаштована у фойє міського будинку культури.

У відділі культури запевняють — композиція сподобається як поціновувачам фотографування, так і тим, хто просто хоче доторкнутися до Новорічного дива, до комфортного і теплого домашнього Різдва.

— Озброюємося камерами та гайда до міського будинку культури за цікавими фото. А щоб фотографування стало ще й захоплюючим флешмобом, пропонуємо фото-челендж «Теплий Новий рік-2021» (враховуючи плюсову температуру за вікном, цей вислів осмислюється у прямому значенні): фотографуйтеся біля затишного каміну на зручних плетених фотелях у фойє міського будинку культури або ж біля кумедних і веселих героїв мультфільмів, що намалювала на вікнах МБК наша чудова художниця Наталія Салинко, і виставляйте світлини у соцмережах. Ці фотографії точно зігріватимуть вас та ваших друзів довго - прокоментувала на сторінці козятинської міської голови начальник відділу культури міської ради Світлана Рибінська.

Відео дня

До новорічно-різдвяних свят у козятинському музеї оформили дві виставки

Пора придивлятися до ялинок (Опитування)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Cyryl Sabadash

    Круто!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up