У мислівців Козятинщини новий голова

У мислівців Козятинщини новий голова

У п’ятницю, 8 листопада, до районного центру з’їхались мисливці та рибалки Козятинщини. Вони на цій виборчій конференції мали обрати нового голову мисливського товариства.

Адже попередній голова товариства Володимир Зайчик майже два місяці тому написав заяву на звільнення за власним бажанням. 

Мисливці Козятинщини зібралися в своєму офісі, що на стадіоні «Локомотив». Та стало відомо, що на виборчій конференції виявило бажання бути присутнім мисливське керівництво області. Мисливців зібралося так багато, що виникла потреба розміститися в більш просторому залі. Такий знайшовся в районній СЕС, там і засідали.

Відео дня

На порядок денний було винесено одне питання: обрання нового голови УТМР Козятинщини. Після голосування ним став Олександр Поліщук. Привітали присутні нового голову бурхливими оплесками. У своїй  промові він був небагатослівним. Сказав, що планів має багато. 

– Обов’язково щось будемо міняти. Щось буде залежати від нас, з чимось самотужки не впораємося, – казав Поліщук. – Одне можу точно сказати, що мисливців, які полюють з допомогою автомобільних фар, не буде. З браконьєрством буде покладений край. Браконьєрів на Козятинщині більше не буде.

Під кінець конференції слово взяв Володимир Зайчик. Він поставив в приклад мисливців Кордишівки, які навіть в засушливе літо на безводних ставках мають качку.

Друге питання, яке підняв попередній голова, була проблема лисів. 

– Не дай Бог, лисиця займе панівне становище в мисливських угіддях, – сказав пан Володимир. – Тому треба влаштовувати облави на лиса і вибивати його. 

Після виступу Володимира Зайчика головуючий закрив засідання. 

Ми спробували поспілкуватися з новоспеченим головою. 

— Завдання номер один — це боротьба з браконьєрами, поки не можу нічого додати, – сказав він.

— А що будете робити з лисами?

— Лисів будемо вибивати. Тільки лиси, хоч і завдають шкоди мисливським угіддям і мешканцям нашого краю, вони менше приносять шкоди, ніж браконьєри.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up