Школи Козятинської громади з 22 по 24 лютого переходять на «дистанційку»

Школи Козятинської громади з 22 по 24 лютого переходять на «дистанційку»
  • У МОН рекомендують перевести на дистанційний формат навчання  з 22 по 24 лютого . Через загрозу ворожих обстрілів
  • Козятинські навчальні заклади дослухались — всі школи громади переходять на ці дні на онлайн

Міністерство освіти та науки закликає всі школи України перейти на дистанційку з 22 по 24 лютого через загрозу обстрілу

«Головним пріоритетом для Міністерства освіти і науки України в умовах правового режиму воєнного стану є питання збереження життя і здоров’я усіх учасників освітнього процесу. 
У зв’язку з наближенням річниці з дня початку жорстокої агресії рф проти України та з метою убезпечення життя і здоров’я всіх учасників освітнього процесу рекомендуємо розглянути питання про організацію освітнього процесу в закладах освіти 22-24 лютого 2023 року в дистанційному форматі», — йдеться у повідомленні

Відео дня

Натомість, як повідомляє Суспільне Вінниця, формат, в якому проходитиме освітній процес 22-24 лютого кожна громада вирішуватиме окремо. Про це виданню розповів директор обласного департаменту гуманітарної політики Володимир Буняк.

Міністерство освіти і науки України рекомендувало освітнім закладам з 22 по 24 лютого перейти на дистанційку. Повʼязано це із річницею повномасштабного російського вторгнення, —  каже Володимир Буняк.

Дізнались, як навчатимуться у школах  Козятинської громади

— Ми планували вчитися очно, але виходячи з рекомендацій МОНу і Департаменту освіти і науки Вінницької облдержадміністрації, перевели всі школи нашої громади на дистанційний формат 22, 23 та 24 лютого, — прокоментувала начальник управління освіти Козятинської міської ради Інна Мадей.

Опитування

Чи варто перевести навчання в школах на онлайн на 22-24 лютого?

>

До слова, лікарка Тамара Вітюк і психологиня Світлана Шняга вчили боротися зі стресом за допомогою творчості і не тільки

Читайте також:

У Козятинському ліцеї №1 1 імені Тараса Шевченка з'явився новий сучасний кабінет практичного психолога

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up