У музичній школі пройшов сольний концерт Евеліни Широкової

У музичній школі пройшов сольний концерт Евеліни Широкової
  • «Світ, де я щаслива». Під такою назвою 29 листопада в онлайн-режимі відбувся сольний дистанційний концерт учениці 4 класу вокального відділу Козятинської дитячої музичної школи Евеліни Широкової. Під пильним керівницьвом викладача Ілони Галінської.

В концерті прозвучало 11 творів різного характеру. Концерт був цікавий, різноманітний, промайнув на одному диханні.

Зважуючи на те, що Евеліна навчається не тільки на вокальному відділі, а й на духовому у викладача Катерини Ковтонюк, то 2 твори з 11 прозвучало саме на духових інструментах («Гумореска» — сольне виконання Евеліни, концертмейстер Ілона Галінська та «Веселий танець» у виконанні ансамблю сопілкарів — Евеліни Широкової, Олесі Ковтонюк та Єгора Загранюка, концертмейстер Наталія Романович).

Відео дня

— Евеліна — неодноразова переможиця Міжнародних, Всеукраїнських, обласних пісенних фестивалів та конкурсів, активна учасниця шкільних та міських заходів. Вона вдало впорується зі всіма поставленими завданнями, є гордістю нашої школи, — стверджує викладач Ілона Юріївна (пише Вісник Козятинщини).

Також прозвучав вокальний дует у виконанні Евеліни та її подруги Анастасії Скороходової, яка також навчається у музшколі по класу вокалу, і з якою вони разом здобували перемоги на конкурсах та завжди підтримували одна одну.

Крім того, Евеліна навчається гри на фортепіано. Це в неї, як додатковий предмет. Свої вміння на цьому інструменті дівчина також продемонструвала на концерті.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up