У нас є шанс обрати Українського Президента (фото+відео)

У нас є шанс обрати Українського Президента (фото+відео)

Віковій мудрості довірились бунтарі — кар’єра Гриценка то не російський проект

У Вінниці 10 травня 2018 року політична сила "Альтернатива" стала частиною "Громадянської позиції". Об'єдналися з доволі молодим політиком, який має власні амбіції і вже продемонстрував, що може бути і є дієвою опозицією до Порошенка. По факту, Гриценко в позитиві. Він долучив і значно покращив впевнені позиції в спілкуванні з молодим поколінням. Це в свою чергу значно посилить якість та виховання кадрів та приємственність поколінь самої партії на майбутнє.

Відео дня

Знаковою є і те, де відбулось вливання — кращий готель Вінниці “Франція”. А це по факту свідчить, що є кошти та амбіції розвиватись.

Додаються лідери, що можуть організувати себе та навколишній простір, повести за собою своїх прихильників. Бігборди Козятина також стверджують (і це відповідає дійсності) що такі лідери, як Катеринчук (Європейська партія) та Гриценко об’єднались.

Позитив тут один: якісні юридичні можливості виборчого штабу Гриценка суттєво або глобально захищені і зможуть реагувати на беззаконня на місцевому рівні, регіогальному, всеукраїнському та міжнародному. Адже це одна із кращих сторін політичної сили Катеринчука. Неаби якій досвід цього політика це і досвід силового протистояння або по-простому — досвід Майдану. На виборах це матиме дуже важливий чинник.

Процес об’єднання продовжується і знакова подія найближчим часом відбудеться у Львові (лишилось чекати днів десять).

Є і мінуси, які ми можемо спрогнозувати. На рівні держави у Гриценка скоплюються особистості, що амбітно хочуть очолити обласні штаби і там серйозна конкуренція. По простому, там вертітимуться значні реальні гроші. А а де гроші, там завжди гризня і принципи “поцарую і втічу” або “та пішли Ви на **й”. Як з цим боротись, в Україні ніхто  не знає і не вміє. Верхи силовиків налаштовані тільки брати та ділити, створювати ситуції, а потім розрулювати і на цьому збагачувати свої статки. Як Гриценко буде організовувати та боротись зі зрадниками та карати їх — це один із найважливіших чинників, що забезпечить успіх на виборах.

Хто-хто, а Путін на цьому просторі попрацює найперше підкупом та провокаціями.

 

Читайте на цю тему Об’єднання демократичних сил

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up