У нашому районі чоловік підпалив транспорт газовиків, які хотіли відключити його від газопостачання

У нашому районі чоловік підпалив транспорт газовиків, які хотіли відключити його від газопостачання

У Хмільницькому районі чоловік підпалив трактор газовиків. Останні приїхали до нього аби відключити газопостачання.

Інцидент трапився у селі Пагурці, місцевий житель якого заборгував кошти за газопостачання. У село приїхали газовики, які мали провести технічне обслуговування газової мережі та відключити злісних неплатників. Коли це зрозумів і цей громадянин, він вирішив підпалити їхній транспорт. Проте загорілося лише колесо, газовики встигли вчасно погасити вогонь.

«Учора, 8 жовтня, наші працівники проводили технічне обслуговування газової мережі та відключали злісних неплатників. Під час відключення одного з будинків до трактора працівників підбіг незнайомий чоловік, облив його бензином та підпалив», – розповів начальник Хмільницького управління газового господарства Ігор Квік.

32 ножових поранення: у Глухівцях 16-річна донька жорстоко вбила свою матір

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (13)
  • Андрей Крук

    Жаль людына пострадала Але тепер скажуть заплатить за трактор Але тепер хуевыки ой газовыки будуть сцяты вштаны слава герою
  • Читач80

    Перевіряй інформацію, перш ніж видавати в сумі. Це брехня! Ніхто ніякий трактор не підпалював. Навмисно розпускають брехню, щоб здирати з людей незаконно гроші, які йдуть на фінансування мордору, фінансування війни, на вбивство в аштх дітей. Про те, що цетздирництво може навіть самий тупий здогадатись, тому, що на цю оплату не розповсюджується субсидія. Отож думайте, хоч трохи. Кому і за що ви віддаєте свої кровні? Чи у вас є лишні?
  • Людмила Новікова

    Людей доводять до відчаю.Держава та підприємства мають право затримувати зарплати,а люди коли мають борги,ніхто не розбирається(зразу відключають)
  • Oksana Kolomiyets

    БРЕХНЯ

keyboard_arrow_up