У нашому районі впровадили інноваційну систему відеомоніторингу Custody Records. Подробиці

У нашому районі впровадили інноваційну систему відеомоніторингу Custody Records. Подробиці
  • Днями Хмільницькому районному відділі поліції відбулось відкриття сучасного фронт-офісу та презентація роботи інформаційної підсистеми Custody Records.
  • Така система є новим рівнем забезпечення прав затриманих осіб.
  • Це четвертий територіальний підрозділ поліції Вінниччини, де в повному обсязі запрацювала ця модель роботи.

Про це повідомляє Поліція Вінницької області

Очільник обласного главку Іван Іщенко зазначив, що Custody Records - це новітній крок у реформуванні Національної поліції України. Ця система передбачає електронну фіксацію дій, що відбуваються із затриманими особами. Вона забезпечує дотримання прав людини від можливих неправомірних дій, а також убезпечує самих поліцейських від безпідставних звинувачень.

Відео дня

Детальну презентацію алгоритму роботи системи провів старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини у поліцейській діяльності Управління дотримання прав людини Національної поліції України Петро Ткачук.

Він розповів, що обов’язковими елементами структури пілотного проєкту Custody Records є спеціальні інфраструктурні умови. Кабінети мають знаходиться на першому поверсі і мати систему відеоспостереження.

Наступною складовою є спеціальний інформаційний портал Національної поліції Custody Records. Саме завдяки йому фіксуються всі дії із затриманими, це дає можливість дистанційного контролю за усім, що відбувається під час роботи із особами, доставленими до поліції.

Фронт-офіс — це простір, в якому постійно знаходиться поліцейський, який зможе допомогти кожному, хто звертається: подати звернення, отримати консультацію чи довідку, або ж будь-яку юридичну чи практичну поліцейську послугу.

Читайте також:

Серед нагороджених «За заслуги перед Вінниччиною» — махнівчанин Анатолій Дроздович

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up