У неділю, 30 жовтня, у Козятинській громаді жалоба. Будемо прощатися з Миколою Лисим

У неділю, 30 жовтня, у Козятинській громаді  жалоба.  Будемо прощатися з  Миколою Лисим
  • Наш земляк, Микола Лисий з села Пиковець, загинув 7 вересня в запеклому бою на півдні нашої країни
  • У неділю, 30 жовтня, громада прощатиметься з Героєм

Воїну, що віддав життя за Україну було 37 років.  Микола з 2019 року захищав територію України, був в гарячих точках, де велися запеклі бої.

— У цю гірку мить, ми, висловлюємо щирі співчуття рідним і близьким Героя та поділяємо горе батьків, сина, родини і усіх близьких загиблого. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної людини. Сумуємо разом із вами, низько схиляємо голови у скорботі. — пише на своїй сторінці голова Козятинської громади Тетяна Єрмолаєва. — Герої не вмирають, вони просто покидають поле битви, щоб оберігати Україну на небесах… Не забудемо! Не пробачимо!  Вічна пам’ять Герою! Слава Україні!

Також міський голова повідомила про час і місце поховання Героя.

Відео дня

Чин поховання Лисого Миколи Володимировича розпочнеться о 10-30 за адресою вул. Весела 28 с.Пиковець. Героя буде поховано на Пиковецькому кладовищі. 

— О 12:00 на центральній площі Козятина відбудеться прощання з загиблим. Просимо усіх віддати шану Герою і провести в останню дорогу. — написала вона. — На знак скорботи просимо забезпечити приспущення Державного Прапора України та Прапора міста Козятина біля приміщення міської ради, вивісити Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і закладів.

Вічна пам’ять Герою!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (33)
  • Maria Smotrova

    Вічна і Світла Пам'ять Герою! Щирі співчуття рідним.
  • Таня Янковчук

    Царство небесне. вычна пам"ять.
  • Олександр Власюк

    Вічна пам'ять Герою!..Смерть рашистським недолюдкам!
  • Алла Козуб

    Легких хмаринок, царство небесне.

keyboard_arrow_up