У Непедівці з'явився дитячий сквер професій (ОНОВЛЕНО+ відео)

У Непедівці з'явився дитячий сквер професій (ОНОВЛЕНО+ відео)
  • 14 жовтня, у селі Непедівка Козятинського району відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України.
  • Зокрема, у їх рамках урочисто відкрили дитячий сквер професій «Світанок».

Участь у заході брали й рятувальники Вінниччини. Гарні враження тамтешнім мешканцям своїм виступом дарував естрадно-духовий оркестр ГУ ДСНС України у Вінницькій області.

А Козятинські рятувальники організували показ пожежно-рятувальної техніки. Звичайно, тамтешнім дітям ця виставка дуже сподобалася.

Відео дня

Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС у Вінницькій області.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:21 Виїжджали на пожежі після прильотів: у Козятині нагороджували «залізних» вогнеборців photo_camera 12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» play_circle_filled 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up