У номінації «Дитина року» переміг Валентин Діденко

У номінації «Дитина року» переміг Валентин Діденко
  • Досягнення. У школах вже стало традицією перед останнім дзвоником проводити «Травневий зорепад». У цьому святі беруть участь переможці Всеукраїнських олімпіад, призери творчих конкурсів, талановита та обдарована молодь.
  • Головний приз, звання «Дитина року», виборов одинадцятикласник інтернат-гімназії Валентин Діденко.

Свято «Травневий зорепад», що проводиться освітянами наприкінці травня, продемонструвало весь інтелектуально-творчий потенціал учнів і педагогічного колективу Козятинщини. Захід вкотре переконав присутніх у глядацькій залі, що освіта Козятинського краю виховує талановиту молодь, яка є надією майбутнього України. «Травневий зорепад» є відкриттям талановитих дітей на районному, обласному і всеукраїнському рівні. Відкриває нові горизонти для інтелектуального зростання учнів та їх духовного наповнення. Надихає педагогів спостерігати за результатами спільної роботи тандему вчитель-учень у досягненнях своїх вихованців.

Для батьків «Травневий зорепад» є днем гордості за своїх талановитих дітей. А для самих винуватців урочистості, це свято є підсумком навчального року, новими знайомствами з однолітками та виступами артистів з концертною програмою на їхньому вечорі. Головним лауреатом травневого освітянського свята став одинадцятикласник школи інтернат-гімназії Валентин Діденко.

Відео дня

Зустріч з номінантом

З Валентином ми зустрілися у школі на другий день, після його перемоги у номінації «Дитина року». На сьогодні в юнака здобутків більше, ніж у більшості його однолітків. Він - третій призер Всеукраїнської олімпіади з економіки. Бронзовий медаліст 2-го етапу Всеукраїнської олімпіади з англійської мови. Посів третє місце на обласному конкурсі з української мови і 3-тє на обласному конкурсі юних журналістів. Переможець 2-го етапу Всеукраїнської олімпіади з історії. Взяв першість на ХХХ обласній краєзнавчій олімпіаді «Моя Вінниччина». Золотий медаліст обласного конкурсу захисту проектів Малої Академії Наук відділення історії, секція археологія. Переможець районного конкурсу з кульової стрільби.

– А коли ти відпочиваєш? – запитуємо у Валентина.

– Вільного часу небагато, але він є. Люблю подорожувати недалеко від дому з друзями на природі, бажано у наметах. Люблю займатися спортом: бігати на довгі відстані і грати у футбол.

– А співати? Твій вокал – це природній талант?

– У дитинстві хотів бути схожим на свою маму, хотів разом з нею виступати на сцені. Від природи щось, мабуть, є для співу, тільки природний талант розкрив наш вчитель музики, соліст гурту «Камертон» Сергій Лещук.

– Що тобі дала школа?

– Знання, багато друзів, вміння знайти рішення у складних ситуаціях, не бути статистом у невирішених питаннях. Мати мету і йти до неї.

Читайте ще:Каріна Тупчій вивчає японську мову без репетиторів

 

Фото: Переможцем у номінації «Дитина року» став Валентин Діденко.

Цю відзнаку щороку отримують кращі учні району

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up