У поминальні дні радять дотримуватися санітарних норм та не запрошувати гостей

У поминальні дні радять дотримуватися санітарних норм та не запрошувати гостей
  • Сьогодні, 2 червня, в козятинській РДА  відбулось чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.
  • Розглядали питання про пом’якшення обмежувально - карантинних заходів на території Козятинського району.

Зокрема, враховуючи епідеміологічну ситуацію в районі, здійснення планових госпіталізацій до козятинської ЦРЛ відтермінували до 15 червня. Таке з рішення прийняли і по відновленню роботи закладів фізичної культури і спорту в районі.

Що стосується обмежувальних заходів на період «Дня Святої Трійці» та поминальних днів у Козятинському районі, комісія дала завдання органам місцевого самоврядування відпрацювати тимчасові правила відвідування кладовищ у період святкових та поминальних днів 6-7 червня 2020 року. В свою чергу забезпечити посилене інформування козятинчан про дотримання санітарних норм та протиепідемічних заходів під час відвідування кладовищ

 

Відео дня

Опитування

Підете на кладовище 6-7 червня?

Також козятинцям рекомендують на період святкових та поминальних днів не запрошувати родичів із областей та районів України з несприятливою епідобстановкою по COVID-19 та з-за кордону, утриматись від поїздок за межі району.

На комісії розглядали щей освітянські питання. А саме, дозволили відвідування занять в групах не більше 10 осіб в закладах загальної середньої освіти. Також з першого червня відновили роботу інклюзивно-ресурсних центрів в районі, забезпечивши першочергово обстеження дітей, які мають розпочинати здобуття початкової освіти у 2020-2021 навчальному році та зараховуються до закладу освіти вперше.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up