У пошуках цигарки

У пошуках цигарки

Останній тиждень любителі палити стурбовані

З кожним днем знайти цигарки улюбленої марки все складніше. У магазинах залишилися лише дорогі, ментолові та слім. Та й то не усіх марок. Найбільший вибір поки що у “Гроші”. У “Обжорці”, “Еліті”, “Табачку” та “Лотосі” полички для тютюнових виробів спустошені.

Покупці у розпачі запитують продавців: “Чому нема цигарок? Коли буде завіз?” Продавці знизують плечима. Їм самим не відома причина. Постачальники кажуть, що цигарок нема на складах. Деякі пропонують цигарки Львівської фабрики. Вони дешеві, але гірші за якістю.

Припускають різні причини — чергове подорожчення, переділ ринку між виробниками… Кажуть, що до кінця тижня ситуація виправиться.

Відео дня

А поки що курці бігають по магазинах у пошуках “своїх” цигарок або купують те, що є. Користаючись нагодою, до речі, можна спробувати покинути цю шкідливу звичку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ковтун Павел

    чудова нагода кинути палити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up