У Придністров'ї в прикладі АК-47 знайшли секретну записку часів Афганської війни

У Придністров'ї в прикладі АК-47 знайшли секретну записку часів Афганської війни

У Придністров'ї в прикладі старого навчального автомата АК-47 під час його розбору була виявлена ​​записка часів Афганської війни, повідомляє ТАСС з посиланням на МВС невизнаної республіки.


Відзначається, що міліціонери звернули увагу на проблему при розбиранні навчального автомата Калашникова - в його прикладі застряг пенал. Після розбору приклада в одному з відсіків був знайдений щільно скручений листок паперу з повідомленням 1983 року.

«Командиру підрозділу. Район Шинданді - 110 духів. Каньйон - Хана. Пишу відкритим текстом - ми в оточенні, більше триматися немає сил, духи все насідають. Той, хто знайде цей автомат, повинен передати секретні відомості в Генштаб СРСР. Командир роти підполковник Яковенко. Зам. командира роти капітан Жозлотін. 23.06.1983 року. 16:00 », - було написано на листку.

Чи вдалося комусь із написали повідомлення вирватися з оточення і повернутися додому, не уточнюється. МВС Придністров'я направило запити в Російський Союз ветеранів Афганістану і придністровську Асоціацію ветеранів війни в Афганістані.

Відео дня

Джерело: сайт russian.rt.com

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up