У Самгородоцькій громаді відкрили поліцейську станцію

У Самгородоцькій громаді відкрили поліцейську станцію
  • У Вінницькій області запрацювала 77-ма поліцейська станція. Відкрили її на території Самгородоцької громади
  • Старшого лейтенанта поліції Віталій Лаврук, який служить у поліції понад 17 років, наразі призначили поліцейським офіцером Самгородоцької ТГ.

Сьогодні, 7 листопада у рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у селі Самгородок розпочала свою роботу чергова поліцейська станція. Вона об’єднала спільні зусилля та роботу поліції та громади. Про це повідомляє Поліція Вінницької області

Приміщення для облаштування поліцейської станції надала місцева влада, за сприяння якої капітально відремонтували будівлю. Воно облаштоване відповідно до потреб повсякденної роботи поліцейського та обладнане необхідною оргтехнікою.

Відео дня

Старший лейтенант поліції Віталій Лаврук служить у поліції понад 17 років. Наразі він призначений поліцейським офіцером Самгородоцької ТГ. Для ефективнішого виконання службових завдань та оперативнішого реагування на виклики місцева громада зобов’язалась придбати автомобіль для правоохоронця.

Самгородоцька ТГ об’єднує 10 населених пунктів. У середньому понад 50 заяв і повідомлень від жителів цих сіл за місяць отримують поліцейські.

«До основних функцій та завдань поліцейської станції належить забезпечення на території поліцейської дільниці публічної безпеки та правопорядку, взаємодія поліції з органами державної влади та місцевого самоврядування. Важливо, щоб на території Хмільницького району й надалі залишалось безпечне середовище, адже це є пріоритетним завданням у нашій спільній роботі», – зазначив під час відкриття поліцейської станції начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко.

Поліцейська станція розташована за адресою: Вінницька область, Хмільницький район, с. Самгородок, вул. Деснянська, 2.

Нагадаємо, 27 жовтня в рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» у селах Уланів та Махнівка запрацювали 71-ша та 72-га поліцейські станції. Відтепер допомагати і захищати громадян тут будуть четверо досвідчених офіцерів, які не перший рік служить в лавах Національної поліції України. Додають — поліцейські станції обслуговуватимуть 37 населених пунктів

Читайте також:

У Іванівській громаді відкрили першу поліцейську станцію

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up