У Сестринівці відзначили 409-ту річницю Дня села

У Сестринівці відзначили  409-ту річницю Дня села

Славна традиціями, історією та людьми Сестринівка у день величного свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників та захисниць України, Дня козацтва та чергової річниці створення УПА відсвяткувала свій вже 409 День народження

У четвер, 14 жовтня  сільчан та гостей свята зустрічали піднесеним настроєм та абсолютним позитивом. Розпочався святковий день з богослужіння у храмі Покрови Пресвятої Богородиці. Настоятель релігійної громади отець Іван наголосив на важливості та непересічності свят, що об’єдналися для мешканців Сестринівки ще й із прекрасним Днем села.

- «Добре робити гарну історію, ніж про неї писати», - зауважив якось ваш великий земляк Михайло Грушевський. Сьогодні цю славну історію Сестринівки робите ви, дорогі мешканці села, - підкреслила серед іншого міський голова Тетяна Єрмолаєва. – Саме завдяки вашим старанням, вашій невтомній праці сьогодні Сестринівка процвітає. Тож, сьогодні, у такий радісний день бажаємо вам добробуту у кожну родину, суспільної злагоди та взаємоповаги. Нехай усі починання приносять лише користь громаді та розбудову Сестринівці. Зичимо, аби щастя ніколи не оминало ваші домівки, а прагнення зробити село кращим згуртовувало та примножувало взаєморозуміння.

Відео дня

Подяками та грошовими винагородами цього дня відзначили найактивніших мешканців громади, що своєю сумлінною працею, високим професіоналізмом, вагомим особистим внеском у розвиток територіальної громади та активну участь у її громадському житті збагачують щоденну історію Сестринівки. Відзнаки та подарунки від Козятинської міської ради отримали також найстарші та наймолодші мешканці села, сімейні пари, що можуть пишатися золотим ювілеєм подружнього життя і ті, хто лише цьогоріч вступив на весільний рушник, багатодітні сім’ї, яких у Сестринівці 15, цьогорічні випускники та першокласники – усі ті, хто робить сучасну історію рідного села, примножує його славу та досягнення.

Окремими словами вдячності звернулися до захисників України, до тих, хто боронив та продовжує боронити цілісність і суверенітет нашої держави: Олега Кодлубая, Валерія Куманецького, Сергія Папарука, Олександра Рожка, Олександра Татьянчука, Геннадія Левчука, Людмили Папарук, Владислава Ходаківського.

В святкову програму свята входили квадроцикли, батути, електрокартери та солодка вата.

Сонячно-музичний та лірично-драйвовий настрій свята створили аматори сцени Сестринівського клубу та запрошені артисти закладів культури сіл Козятинської громади: гурт «Сестринівчанка», юна Оксана Слободяник, вокалістки Анастасія Антонюк, Тетяна Антонюк та Алла Папарук, артистка розмовного жанру Ірина Муравська, танцювальні колективи «Веселка» та «Від Dans», творчий театральний колектив Сетринівського клубу.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up