У Шаргороді стався вибух газу. Постраждала бабуся та її 10-річна онука

У Шаргороді стався вибух газу. Постраждала бабуся та її 10-річна онука

П'ять рятувальників та медики ліквідовували наслідки вибуху газу на літній кухні у Шаргороді. Є постраждалі.  

До Служби порятунку «101» про інцидент повідомили вчора, 6 листопада о 19:20.

— Надійшло повідомлення про те, що в одному з домогосподарств міста Шаргород стався вибух газоповітряної суміші у літній кухні. Під час вибуху опіки кистей рук отримала 60-річна господарка будинку та її 10-річна онука. Обох постраждалих працівники швидкої медичної допомоги одразу госпіталізували в центральну районну лікарню, — кажуть у прес-службі рятувальників.

Від вибуху будівля завалилася, а у результаті пожежі, що згодом сталася, знищено шиферну покрівлю літньої кухні, вікна, двері, домашні речі та побутову техніку.
Наразі поліція проводить дослідчу перевірку, встановлюються причини вибуху. За попередніми висновками, до трагедії могли призвести порушення правил експлуатації газового котла.

Відео дня

Марія ЛЄХОВА             380636951124
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up