У вбивстві 92-річної бабусі підозрюють 25-річного сусіда. Чоловіку загрожує 15 років в'язниці

У вбивстві 92-річної бабусі підозрюють 25-річного сусіда. Чоловіку загрожує 15 років в'язниці
  • У середу, 28 жовтня за підозрою у вбивстві пенсіонерки працівники управління карного розшуку обласного главку поліції, спільно з оперативниками козятинської поліції затримали 25-річного сусіда вбитої. Місяць поліцейські працювали над розкриттям цього злочину та збирали докази причетності зловмисника.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області.

Нагадаємо, 29 вересня до Козятинського відділення поліції надійшло повідомлення від родича загиблої, який прийшовши її провідати, виявив мертвою в будинку.

Під час огляду на тілі загиблої експерт виявив кілька ножових поранень грудної клітини. За словами заступника начальника ГУНП у Вінницькій області Олександра Остроглядова, місяць над розкриттям цього злочину працювали працівники управління карного розшуку обласної та козятинської поліції.

Відео дня

— Поліцейські опитали місцевих мешканців, перевірили велику кількість людей на причетність до злочину. Під час проведення огляду місця вчинення вбивства була зібрана слідова інформація, вилучено ряд речових доказів. Результати експертиз цих об’єктів допомогли розшуковцям встановити особу підозрюваного, після чого він був затриманий. На допиті зловмисник зізнався, що у нього виник з пенсіонеркою ситуативний конфлікт під час того, як він допомагав їй по господарству. У результаті підозрюваний завдав жінці ножових поранень в область серця, – повідомляють у відомстві.

Зловмисник затриманий за підозрою у вчиненні умисного вбивства. За це йому загрожує до 15 років ув’язнення. Йому оголосили про підозру та обрали запобіжний захід – тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Назар Берегович

    Це все БЕРХНЯ!!!!
    Нашій поліції потрібно просто закрити діло, і посадити не вину людину!!!
    Він бере на себе не свою вину.
    Що зробила поліція, щоб невинна особа взяла на себе чужий злочин?
    Якщо він даже ніколи не спілкувався з тою бабусею, вона жила на сусідній вулиці.
    Наша поліція даже не придумала то що йому говорити щоб він говорив на відео(яке ще й змонтоване).
    "Вона напала на мене, а я схопив ножа".
    Серйозно 92 річна бабуся напала???
    Де він взяв того ножа??
    Потрібно на сам перед розібратися з поліцією, що вона йому підсипала, чи чим вона погрожувала йому щоб він взяв вину на себе.
    І чому поліція працює проти правно і не дотримується закону!!!

    Дмитрий reply Назар Берегович

    Вы пишите с ошибками. Правильно не полиция, а МУСОРА. Мы же не в развитой стране живём, мы в Украине 😔😔😔 в стране где не действуют законы, где мусора покрывают бандитов. В этой стране мы все заложники в руках террористов под названием - власть.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up