У «Великому Флеші» було гаряче — там розбірки, крадіжка, чи кримінал?

У «Великому Флеші» було гаряче — там розбірки, крадіжка, чи кримінал?

На гарячу лінію газети «RIA-Козятин» звернулися орендарі магазину «Флеш». Вони повідомили, що у четвер, 15 квітня, коли вони вийшли на роботу, то помітили, що майже у всіх відділеннях другого поверху зламані ролети і майже всі речі торговельних точок лежали на підлозі

Коли ми приїхали за вказаною адресою, то орендарі і продавці «Флешу» та правоохоронці, які також приїхали за викликом чекали на слідчо-оперативну групу. Представниці торгівлі юрбились на східцях між першим та другим поверхом, а біля них страж порядку з автоматом. Коли оперативники прибули на місце події, то спочатку прийняли заяви від потерпілих. Після чого почалися слідчі дії та перепис майна, яке було знесено з відділень на середину зали.

Стражі порядку дивилися на замки ролетів, які виявилися з ознаками злому. Орендарі та продавці «Флешу» підозрюючи в скоєному колишню дружину власника приміщення і раз-по-раз між собою повторювали :«Розбирайтеся між собою, тільки до чого тут люди?». Слідчим працівниці магазину повідомили, що 13 квітня пані Людмила попереджувала їх, щоб вони не залишились на вулиці, то підшукували собі інші приміщення. 

– Ми навіть не думали, що вечором закриємо бутики, а на слідуючий день майже всі речі будуть лежати на підлозі. Добре, що більшість знесеного не втратило товарного вигляду і цілком придатне для продажу. Такого в Козятині, ще не було, – розповідають дівчата, які останніми закривали ролети.

Відео дня

– Моя колишня дружина не є співвласницею приміщення. Справа з цього приводу ще знаходиться в суді і суд ще не виніс рішення на її користь. Я навіть не розумію, навіщо вона таке зробила. Нехай до мене у неї є якісь не вирішені питання, до чого тут люди? Це найняті працівники і це їхнє майно, в яке вкладені гроші. У кожного орендаря чи продавця є сім’ї, – говорив господар приміщення.

Ще ми у пана Володимира запитали, чи є якісь попередні дані чогось вкраденого. 

– З майна поки нічого не відомо. Тому що все воно лежить на купі. Відомо, що з секції одяг зникло 6 тисяч гривень. В інших бутах гроші також поцупили, але там значно менші суми.

—Це розбірки, хуліганство, чи щось інше? Як ви можете це назвати?

– Це справжній кримінальний злочин. Це не крадіжка, коли щось забрали і пішли. Це крадіжка з навмисно нанесеною шкодою. – підсумував власник приміщення.

Поспілкувалися ми й з охоронцем паном Олександром. 

– Коментар з цього приводу я дати не можу, тому що він побудований на припущенні. Можу сказати, що всі події, від яких ви бачите наслідки, трапилися між 6 і 9 годину ранку. Можу з упевненістю сказати, що цією справою займалися не менше трьох осіб. Одна людина з таким об’ємом чорнової роботи не впоралася б.

Поспілкувалися ми й з пані Людмилою. Вона повідомила, що про інцидент, який стався у «Флеші» дізналася, коли вийшла на роботу. Хто проник в торговельну точку другого поверхувона не знає і до безладу, який трапився у «Флеші», ніякого відношення до не має.

Правоохоронці поки що від коментаря утримались зіславшись на таємницю слідства

«Розборки» в центрі Козятина. Що це було?
Розборки зі зброєю в центрі Козятина: чому перекрили дорогу та викликали спецпідрозділ?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (22)
  • Yulia Polischuk

    Я-донька Людмили і батька-тирана Володимира. Перед тим, як робити висновки, вислухайте іншу сторону, силку надсилаю: https://www.facebook.com/100011419723044/posts/1581320848925224/?d=n

  • A K

    Набежали защитнички слабака! Статья заказная и делались эти беспорядки именно для этого. Сценарий грязных дел известен и не в первый раз эти все приемы используются. Только исполнители, советчикам и заказчик хуевые 🤣🤣🤣 сами своими руками лишают себя и денег и имущества.

    Низко и грязно!

    Вам осталось только хрюкать тут и в фейсбуке 😛

    Читач60 reply A K

    У заказчицы «х..вой» дежурит охранник всю ночь. Если бы это сделала не она, то полиция приехала во время погрома.

    Читач60 reply A K

    Дебіл.
  • Читач04

    цю справу Трайдакало розкриє за 5 хвилин!

    Читач60 reply Читач04

    Хто це?
  • Сергій Живага

    Ще слідцтво не почалось, в автор статті вже знайшов "винного"🧐, замовленням "попахує", знаємо тих орендарів...Пані Людмила та пан Володимир вже давно вирішують спірний поділ майна, та підлих вчинків варто чекати не від того(тієї) особи. Це вже не перший випадок... Чекайте далі...
    А редакції краще від припущень до фактів...А то потім потрібно буде вибачатися😳

    Читач60 reply Сергій Живага

    Що значить «знаємо цих орендарів»?

    Читач60 reply Сергій Живага

    Тут шукати не потрібно. Ця пані ходила і казала орендарям, що вона орестовує магазин. Право на це вона не має. Поміняла замки на другий поверх. Сама не платить не за тепло, не за воду, не за електроенергію. Дурочку включає. Чому Володимир має за все платити? Кричить в мене троє дітей. У Володимира їх теж троє. Старша живе в Києві, у сина забрала ключи від квартири, він живе з батьком, молодшій наговорила про батька гадості. Володимир пропонував, давай по-хорошому розійдемся, щоб для дітей не було травми. Ні. Дослівно «будеш голий,босий. Бійся і озирайся, бо цегла може впасти на голову».

    Yulia Polischuk reply Читач60

    Читач60, представся для початку!!! Таких нікчем, як ти, тут багато і всі «інкогніто»!!! Боягуз!!! Впевнена, що фамілія у тебе Поліщук😂😂😂😂
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up