У Вернигородку відзначили День села

У Вернигородку відзначили День села
  • Нещодавно відбулось урочисте святкування Дня села Вернигородка що входить до Глуховецької територіальної громади. Цей чудовий день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, щоб не лише взяти участь у номінаціях, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час.

Про це йдеться на сторінці Глуховецька об'єднана територіальна громада

Привітати з такою важливою подією до села завітали почесні гості, які привітали всіх присутніх зі святом та сказали купу теплих побажань жителям с.Вернигородка.

Відео дня

За активну життєву позицію та багаторічну працю були відзначені працівники СТОВ "Вернигородоцьке". Також вручили святкові подарунки найстаршим та наймолодшим жителям села, молодим сім’ям Нагородили переможців різних номінацій.

Гарний настрій присутні отримали від чудової концертної програми, де подарували свої виступи танцювальних колективів, жіночі та чоловічі колективи з сусідніх сіл,а також неперевершений виступ наших "Чарівниць", танцювальні номери вихованців БК, особливо вразив виступ найменших козачат

Для вихованців ЗНВК та першокласників активісти та спонсори підготували солодкі подарунки. Також можна було поласувати різноманітні вироби , скуштувати солодку вату.

— Слід відзначити нереально красиву осінню фантазію поробок учнів Вернигородоцького ЗНВК👍Які вразили своєю креативністю та творчістю. Після неймовірного концерту всіх присутніх пригощали смачною кашею, юшкою і т.і. На думку господарів і гостей, сільське свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці села Вернигородка вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Це ще раз стало імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідного села, — йдеться в дописі

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up