У Вінниці спалили російський прапор

У Вінниці спалили російський прапор

Акцію приурочили до третьої річниці анексії Росією Криму.

У Вінниці на площі Європейській активісти "Національного корпусу" в понеділок, 27 лютого, спалили прапор Росії. Учасники акції запевняють, що "не мають нічого проти росіян", а акція спрямована виключно проти влади країни-агресора.


Перед тим, як спалити російський прапор, активісти влаштували флешмоб, потупцювавши по ньому. Прапор активісти купили через інтернет, і були здивовані, що в будь-якій точці України можна за 300 гривень замовити триколор.
Акцію активісти приурочили до третьої річниці анексії Росією Криму. Кажуть, що саме російський прапор став символом агресії сусідньої країни.

"Три роки тому росіяни вивісили свій прапор на захопленій "зеленими чоловічками" будівлі Верховної Ради АРК. Це наш протест проти незаконних дій північного сусіда. Ми ніколи не погодимося з окупацією наших територій. Спалити прапор країни-загарбника — це наш протест", — повідомили учасники акції.

Відео дня

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі 16:40 На Вінниччині знову знайшли уламки ворожого дрона photo_camera 14:13 Цього місяця у нашому районі відкриють рекрутинговий центр play_circle_filled 12:00 Двометрова ростова мотанка прикрасила площу 11:09 На Козятинщину насувається гроза та шквальний вітер до 20 м/с 10:29 Відро пива і накрита «поляна»: разом з поліцією перевірили улюблені місця відпочинку молоді photo_camera 10:22 Сотні обстріляних населених пунктів та 54 бойових зіткнень на фронті: про 781 день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up