Чи справляються комунальні служби Козятина із засніженням вулиць? (Опитування)

Чи справляються комунальні служби Козятина із засніженням вулиць? (Опитування)
  • Із погіршенням погодних умов на Вінниччині дорожники працюють в посиленому режимі. За інформацією Служби автодоріг у Вінницькій області, на державних трасах впродовж вночі 14 грудня працювало 100 шляховиків та понад 70 дорожніх машин. На обробку доріг використано 1700 тонн піщано-соляної суміші.
  • Козятинська міська ТГ звітує — в ніч з 14 на 15 січня до 4-х годин ранку працював навантажувач, трактор AVANT, посипочна машина, машина САЗ. Для прибирання снігу, посипочних робіт задяні також працівники КП.

— Станом на 16 годину 14 січня на дорогах державного значення покриття мокре. Техніка працює в посиленому режимі. Для очищення доріг задіяли 186 одиниць спецтехніки. На автошляхах працюють понад 300 дорожників, використано 800 тонн піщано-соляної суміші, —зазначають у Службі автодоріг області.

Водіїв дорожники просять дотримуватись правил дорожнього руху, швидкісного режиму та дистанції, уникати маневрувань.

Відео дня

Нагадаємо, Козятин теж притрусило снігом.Мерія звітує, що дороги в центрі посипані та розчищені.

 

А як на Ваших вулицях? Діліться з нами в коментарях та візьміть участь в нашому опитування
 

Опитування

На вашу думку, комунальні служби справляються? Дороги та тротуари розчищені?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач58

    Да, дійсно посипали дорогу по вулиці Васьковського, але мені здається, було б ефективніше спочатку її трактором розчистити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up