У Вінницькій області на хабарі викрито офіцера поліції

У Вінницькій області на хабарі викрито офіцера поліції

У суботу, 19 січня, військова прокуратура Вінницької області затримала на хабарі офіцера поліції

Як повідомив спікер Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко, "за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону Центрального регіону України затримано співробітника підрозділу Головного управління Національної поліції у Вінницькій області".(Пише Новое время)

"Встановлено, що 16 січня 2019 року оперуповноважений Вінницького райвідділу поліції старший лейтенант поліції висунув громадянину України вимогу про передачу йому грошових коштів у розмірі 6 тис. грн за те, щоб матеріали щодо останнього не скеровувати до органу досудового розслідування", - написав Лисенко на своїй сторінці у Fаcebook.

Як зазначається, 19 січня порушник передав офіцеру поліції частину раніше обумовленої неправомірної вигоди у розмірі 4 тис. грн. Це зафіксовано негласними слідчими (розшуковими) діями.

Відео дня

"Одразу після цього підозрюваного затримано, а предмет злочину вилучено", - наголошується в повідомленні. 

Лисенко зазначив, що затриманому готують повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 ККУ (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) і клопотання до суду про запобіжний захід і відсторонення від посади.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up