У Вінницьку область, з запізненням, але надійшли Пакунки малюка

У Вінницьку область, з запізненням, але надійшли Пакунки малюка
  • Вінницька область отримала від управління ООН з обслуговування проектів (ЮНОПС) перші 369 комплектів Пакунків малюка, які видаватимуть для новонароджених. Матусям, які народили з 1 по 7 вересня комплекти понесуть додому.
  • Сьогодні, 20 вересня, всі райони та міста обласного значення їх отримают

Про це  повідомила директор департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Наталя Заболотна.

«Вчора у Вінницьку область надійшло 369 «Пакунків малюка».

Сьогодні, 20 вересня, всі райони та міста обласного значення їх отримають. Матусям, які народили з 1 по 7 вересня, будуть доставлятись для новонароджених по домівках. Ще частина пакунків буде відправлена на найбільші пологові будинки: обласна лікарня ім. М.І. Пирогова, 1-й пологовий будинок Вінниці, Центр Матері й дитини, Могилів-Подільський, Бершадський, Жмеринський, Немирівський та Вінницький район. Тобто, в пологові будинки, де найбільше народжують», - повідомила Наталя Заболотна.

Відео дня

За словами Н. Заболотної, затримка з поставкою виникла в зв’язку з тим, що на всю Україну йде велика кількість Пакунків і їх не встигають комплектувати, тому їх видають із запізненням.

Наступну партію «Пакунків малюка» чекають отримати приблизно через тиждень.

Наказом Мінсоцполітики визначено деталізований перелік дитячих товарів загальною вартістю до 5 тисяч гривень для комплектування одноразової допомоги «Пакунок малюка». До набору входить 25 речей першої необхідності.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Таня Юрпольська

    пока видадуть дити виростуть.
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up