У водойму Медведівки внесли хлорелу. Як це покращить стан води?

У водойму Медведівки внесли хлорелу. Як це покращить стан води?
  • У понеділок, 5 жовтня, у водойму в селі Медведівка, звідки здійснюється водопостачання Козятина розпочали внесення спеціальних водоростей - хлорели, які мають покращити стан води.
  • Про це повідомляє козятинська районна рада

Відомо, що вже закупили 1 тонну спеціальних водоростей, які будуть введенні до водойми у 2 етапи. За інформацією старшого майстра Козятинського виробничого структурного підрозділу «Київське ТУ БМЕС АТ Укрзалізниця», таке очищення хлорелою запобігає «цвітінню» водойми синьо-зеленими водоростями, збагачує воду киснем та покращує загальну екологічну ситуацію водойми.

Також на сайті райради зазначають, що найближчим часом планують транспортування земснаряду до водойми та очищення дна в місці водозабору. Слід додати, що нещодавно на підприємстві встановлено електронний прилад для автоматичного дозування хлору.

Нагадаємо раніше ми повідомляли, що у Медведівці проведуть очищення водойми в місці водозабору
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Ігор

    Може холеру все-таки?
  • Valentina Mandziuk

    Ну да, якось нелогічно під зиму. Хлорелі для розмноження тепло потрібно.
  • Інна

    Спеціалістам, які там працюють, напевно краще знати, коли можна вносити хлорелу.  Роби не роби, всеодно будуть незадоволені.
  • Руслан Фраг

    очередные деньги отмываем)) не кого не смущает??, что для развития Хлорели , оптимальная температура воды не ниже +24 по цельсию
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up