У Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkillsUkraine» переміг Вадим Музичук

У Всеукраїнському конкурсі професійної майстерності «WorldSkillsUkraine» переміг Вадим Музичук

У середу, 20 жовтня на базі училища пройшов І (відбірковий) етап Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності «WorldSkillsUkraine» за компетенцією «Експлуатація та обслуговування залізничного транспорту».

У конкурсі брали участь представники училищ Вінницької області: Білінський Дмитрій - ДПТНЗ «Жмеринське вище професійне училище» та Музичук Вадим – ДПТНЗ «Козятинське МВПУ залізничного транспорту».

Для оцінювання практичних конкурсних робіт, наказом Департаменту освіти і науки Вінницької обласної держадміністрації, була створена комісія у складі членів журі – представників підприємств залізничної галузі, а саме:

Голова журі: – Попова Наталія Михайлівна – помічник начальника з кадрів відокремленого підрозділу «Локомотивне депо Козятин» регіональної філії «Південно-Західна залізниця» АТ «Укрзалізниця».

Відео дня

Члени журі:

- Данилюк Олександр Володимирович, машиніст-інструктор електровозної колони відокремленого підрозділу «Локомотивне депо Козятин», регіональної філії «Південно-західна залізниця» АТ «Укрзалізниця»;

- Волчок Олександр Анатолійович, інженер з безпеки руху відокремленого підрозділу «Локомотивне депо Козятин», регіональної філії «Південно-західна залізниця» АТ «Укрзалізниця».

— Наш освітній заклад урочисто зустрів учасників конкурсу Білінського Дмитрія та Музичука Вадими , їх наставників – майстрів виробничого навчання та викладачів спецдисциплін, — пишуть на офіційній сторінці училища

Перед виконанням практичної частини конкурсного випробування було проведено жеребкування учасників та вступний інструктаж з охорони праці й БЖД.

Конкурсні завдання з компетенції «Експлуатація залізничного транспорту» включали знання з призначення, будови та ремонту обладнання локомотива, а також гальмівного обладнання рухомого складу.

Учасникам конкурсу необхідно було виконати 4 практичних завдання, а саме:

  • - розбирання та збирання крана машиніста автогальмівної системи локомотива умов. № 394 , з коментуванням деталей крану;
  • - з’єднання та роз’єднання повітряних рукавів автогальмівної магістралі поїзда, відкривання та закривання кінцевих кранів (на стенді);
  • - ревізію автозчепного пристрою СА-3 шляхом його розбирання та збирання, вимірювання параметрів шаблоном умов №873;
  • - заміну силових контакторів електромагнітного контактора ТКПМ-111.

Обидва учасники професійно виконали всі конкурсні завдання, дотримуючись вимог правил охорони праці та правил технічної експлуатації залізничного транспорту.

По завершенню конкурсних випробувань професійне журі підвело підсумки І (відбіркового) етапу конкурсу професійної майстерності «WorldSkillsUkraine» у 2021 р., характеризуючи набрану кількість балів із кожному з практичних завдань.

І визначило переможців:

  • ІІ місце – Білінський Дмитрій - ДПТНЗ «Жмеринське ВПУ»;
  • І місце – Музичук Вадим – ДПТНЗ «Козятинське МВПУ залізничного транспорту».

Конкурсанти, відповідно до зайнятих місць, були нагороджені Почесними грамотами Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації, а також цінними подарунками.

Директор училища Стецюк А.О. вручив їм ГРАМОТИ за активну участь у конкурсі від Асоціації професійно-технічних закладів України залізничного профілю.

Професійне журі було відзначено Департаментом гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації ПОДЯКОЮ за активну участь у роботі з обдарованою молоддю.

Щиро вітаємо здобувача освіти групи №403 Вадима Музичука з перемогою. Бажаємо успіху у подальшому навчанні та професійного зростання в майбутньому, — йдеться в повідомленні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up