У Йосипівці в дитячому таборі «Пролісок» гасили пожежу?

У Йосипівці в дитячому таборі «Пролісок» гасили пожежу?
  • 19 червня козятинські рятувальники спільно з адміністрацією районного закладу оздоровлення та відпочинку «Пролісок»" у Йосипівці провели тактичне навчання. Дітям показували, як умовно ліквідувати пожежу у таборі.
  • А ще розповіли працівникам дотримання вимог пожежної безпеки в адміністративних приміщенням та у побуті, правила безпечногоповодження на водоймах під час відпочинку

— Під час заходу діти мали змогу більше дізнатися про пожежну безпеку в побуті, безпечного поводження під час відпочинку й детальніше ознайомитися із професією вогнеборця. Співробітники Служби «101» проінформували вихованців про пожежі та надзвичайні ситуації на території Козятинщини та області, а також випадки травмування внаслідок цих подій та на прикладах пояснили, як уникнути пожежі в побуті, що робити коли надзвичайна подія вже сталася. Також розповіли про основні причини пожеж, наслідки дитячих пустощів із вогнем, — йдеться на сайті козятинських рятувальників.

Також вогнеборці нагадали дітям номери екстрених служб та розповіли про відповідальність за хибні виклики.

Відео дня

Діти мали можливість побачити аварійно-рятувальний автомобіль, спеціальний одяг, в якому рятувальники ліквідовують пожежі, пожежне та аварійне спорядження. Приміряли рятувальне спецобладнання та робили фото поруч з пожежним автомобілем.

Читайте ще: Як уникнути трагедії на воді. Поради рятувальників
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up