У закладі для тимчасового проживання та медобслуговування Махнівського центру соцпослуг новий керівник

У закладі  для тимчасового проживання та медобслуговування Махнівського центру соцпослуг новий керівник
  • Відомий на Козятинщині лікар-терапевт Леонід Браніцький очолив медзаклад  для тимчасового проживання та медичного обслуговування Махнівського центру надання соціальних послуг.

Представлення нового керівника колективу закладу відбулося 1 грудня за участі Махнівського сільського голови Павла Кузмінського, начальника відділу соціального захисту населення, охорони здоров'я та охорони праці Олександра Дземи, а також директора центру надання соцпослуг Махнівської сільської ради Василя Матвійчука. До слова, медико-соціальний заклад розрахований на 25 ліжко-місць, де можуть як підлікуватися, так і тимчасово проживати люди похилого віку та ті, що опинилися у складній життєвій ситуації з числа жителів населених пунктів Махнівської територіальної громади.

Як розповів Віснику Козятинщини директор соціальної установи Василь Матвійчук, заклад не лише укомплектований хорошими фахівцями, а й має тісну співпрацю із місцевими аграріями, які не відмовляють у допомозі. Так, нещодавно виникла потреба замінити зношений лінолеум у двох кімнатах, на що благодійну допомогу надав керівник СФГ "Шар" Станіслав Шнайдрук.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up