У Зеленського пояснили, чи скасують субсидії українцям

У Зеленського пояснили, чи скасують субсидії українцям

Радниця Володимира Зеленського з правових питань Ірина Венедіктова заявила, що українців не позбавлятимуть субсидій на оплату житлово-комунальних послуг через низький рівень життя в країні.
 

Таку думку вона висловила у прямому ефірі 24 каналу.
"Слуга народу" – це лібертаріанська інтернет-партія. Лібертаріанство передбачає мінімізацію сплату податків, що може сподобатись людям в Україні, а також скасування субсидій людям, адже вони впродовж свого життя мають подбати про свою старість. То партія "Слуга народу" ліберальна чи лібертаріанська? 

– Нам треба почекати три дні, коли буде з'їзд партії (8 червня, – 24 канал). Адже зараз ми будемо тикати "пальцем в небо". В нас були виступи наших експертів щодо податкової системи та економічної ситуації. Мені здається, що загальним терміном "лібертаріанство", що має абсолютно різні течії, ми не будемо покриватися. Тому що це спрощує можливість людей говорити про якісь речі з "Вікіпедії", а краще говорити не про це, а про конкретну нашу програму.

Партія "Слуга народу" народу буде відстоювати те, аби у людей були соціальні гарантії? Будуть надаватись субсидії?

Відео дня

– Звичайно. Ми зараз без цього не можемо обійтися. Як ми можемо відмовити людям, які стоять на краю виживання? Щодо податків так само в нас є достатньо складна система. Про це треба говорити окремо, тому брати все під одну гребінку не можна.

Що таке субсидія?Це цільова та раніше безготівкова допомога для сім'ї на відшкодування витрат за оплату комунальних послуг. Щоб оформити субсидію, необхідно звернутися до Управління праці та соціального захисту населення за місцем реєстрації. Для оформлення потрібно: заява на отримання пільг, паспорт громадянина України, декларація про доходи та витрати.

То податки таки будуть в Україні? 

– Звичайно, що податки будуть.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up