У Жежелеві калинівчанин вкрав молоковоз

У Жежелеві калинівчанин вкрав молоковоз

Злодія затримали

Зловмисником виявився 59-річний житель Калинівки. За інформацією т.в.о начальника Козятинського відділення поліції Дмитра Микитюка, із заявою про крадіжку до них звернувся  водій автомобіля «ГАЗ 53» (молоковоз). Чоловік розповів, зупинився біля магазину, а ключі від бензовоза залишив у замку запалювання. Коли вийшлов, то молоковаза вже не було.
Під час патрулювання автошляхів Козятинського району неподалік села Туча працівники групи реагування патрульної поліції помітили на узбіччі покинутий викрадений автомобіль. Злодія прліція затримала у Куманівці. Чому вкрав, не пояснив. 
Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). За таке правопорушення передбачено до 5 років позбавлення волі.
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up