У Журбинцях порізали дерева без згоди господаря

У Журбинцях порізали дерева без згоди господаря

Чоловік впевнений, що це провокація

До редакції газети “RIA-Козятин” звернувся мешканець Журбинець та розповів про свавілля у своєму селі.

— 31 серпня я повернувся з Козятина у Журбинці і біля свого будинку побачив кількох чоловіків, які зрізали дерева, — каже він. — Я запитав, чому й для чого?! Вони відповіли, що розчищають телефонні дроти від гілля. Ніби то дерева, які ростуть на моїй ділянці, створюють аварійну ситуацію. Я категорично з цим не погоджуюсь. Тому заборонив тим людям продовжувати свою справу й запропонував забратися геть. Вони хутко зібралися й поїхали. До цих пір більш не приїжджали. Порізане гілля так і лежить на дорозі. Інші дерева на вулиці “електрики” не чіпали. Вважаю, що це мій сусід створює подібні ситуації, щоб вивести мене з рівноваги!

За словами чоловіка, люди, які зрізали дерева, приїхали не на “вишці”, а на вітчизняній легковушці. Зі спецобладнання вони мали лише “кішки”, з допомогою яких один заліз на дерев’яний стовп і звідти різали гілки. Інші просто пилками позрізали дерева вздовж ділянки журбинчанина. На його погляд, ці дерева анітрохи не заважали телефонному зв’язку. Через деякі непорозуміння, які виникали у чоловіка з сусідом, він вважає, що той таким чином провокує його на агресивні дії, щоб привласнити його земельну ділянку.

Відео дня

— Я народився тут, ці дерева були посаджені мною власноруч! — обурюється чоловік. — І ось їх спиляли — просто, щоб мене розлютити!

 

P. S. Гілля дерев на перший погляд дійсно дуже щільно оточує телефонні дроти. І дерева зрізані не лише біля домівки того чоловіка. Сусіди по вулиці скаржаться на поганий телефонний зв’язок. Можливо, він такий саме через те гілля?

 

Як повідомив газеті “RIA-Козятин” начальник СЛД №2 ПАТ “Укртелеком” Роман Бохонко, працівниками СЛД було проведено розчищення телефонної лінії в селі Журбинці для покращення якості телефонного зв’язку після надання місцевими жителями заявки про непрацюючі телефони.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up