Убивають собак, бо хочуть залякати?

Убивають собак, бо хочуть залякати?

До редакції газети “RIA-Козятин” звернулася мешканка “Білої казарми” зі своїм батьком.  Вона повідомила, що з подвір’я її помешкання, де вона проживає, зникла собака, яка мала ощенитися.

Чотирилапа була прив’язана на ланцюг. Подальша розповідь гості шокувала. Виявляється, наступного дня пропажу підкинули у хату, яку винаймав молодший брат. Тварина була розчленована, поряд лежали нутрощі та ненароджені щенята. Один “трофей”, з розповіді, невідомі поклали на ліжко.

19 листопада жінка звернулась із заявою до правоохоронних органів. На місце події поліція з’явилася, лише після того, як журналісти газети почали робити власне розслідування, адже знущання та звірства над твариною мають кримінальне підгрунтя.

У середу в мікрорайоні розпочали слідчі дії правоохоронців. А нам в ході власного розслідування стало відомо, що можливою причиною розправи над собакою є колишня історія з помешканням. Існують претенденти і роблять життя  багатодітної родини нестерпним, в надії що відбудеться виселення. Адже розправа над собаками  тут відбувається не в перше.

Відео дня

Є надія, що правоохоронці розберуться в даній справі і живодери понесуть покарання.

Галина Касянівська 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up