Учень нашого училища Віталій Панасюк переміг у всеукраїнському конкурсі фахової майстерності

Учень нашого училища Віталій Панасюк переміг у всеукраїнському конкурсі фахової майстерності
Директор навчального закладу Андрій Стецюк разом із переможцем конкурсу Віталієм Панасюком. Світлина з сайту Козятинського МВПУЗТ
  • Він став найкращим у своїй категорії і посів перше місце.

Цьогоріч 30 учнів закладів професійно-технічної освіти стали призерами Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності. Конкурс відбувався на базі навчальних закладів у Козятині, Сумах, Кропивницькому, Запоріжжі та смт Головине (Житомирщина). Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України.

Фінал конкурсу проходив за 5 професіями: "Перукар", "Електрогазозварник", "Штукатур", "Верстатник широкого профілю" та "Машиніст тепловоза" (кваліфікація "Помічник машиніста тепловоза"). У четвер, 6 травня стали відомі імена призерів. У списку - козятинчанин Віталій Панасюк, учень Козятинського міжрегіонального вищого професійно-технічного училища залізничного транспорту. Хлопець здобув перемогу у категорії "Професія "Машиніст тепловоза" (кваліфікація "Помічник машиніста тепловоза")".

"Фіналісти, які вибороли призові місця, отримуватимуть стипендію Президента України. Нині її розмір становить 1420 грн.", - йдеться на сайті МОН.

Відео дня

Як пишуть на сайті Козятинського МВПУЗТ, Віталій Панасюк навчається за спеціальністю «Слюсар з ремонту рухомого складу. Помічник машиніста тепловоза. Помічник машиніста електровоза».

"Педагогічний та учнівський колектив училища ЩИРО ВІТАЄ ПЕРЕМОЖЦЯ і висловлює подяку батькам Віталія – за достойне виховання, а також його наставникам – майстру виробничого навчання Сініцину Віктору Васильовичу та викладачу Пржевальському Олександру Едуардовичу – за високий рівень підготовки здобувача, професіоналізм і творчий підхід до навчання та виховання здобувачів освіти!" - йдеться у повідомленні на сайті нашого училища.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 У Білопіллі горів житловий будинок 11:06 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up