Учень шк. №1 Олексій Мананов прославив Козятин

Учень шк. №1 Олексій Мананов прославив Козятин

Минулої неділі, 24 грудня 2017 року, змагалося 50 найкращих ІТ-талантів з 360-ти закладів загальної середньої освіти, відібраних членами журі більш як із тисячі школярів майже півсотні міст і сіл України.

У фіналі номінації «Програмна розробка» взяв участь учень 9 класу комунального навчального закладу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 ім. Т. Г .Шевченка Козятинської міської ради Вінницької області» Олексій Мананов. Він виборов ІІІ місце.

Як підвищити інтерес учнів до вивчення інформатики та використання інформаційних технологій в освіті? Надати можливість обдарованим школярам виражати себе, проявляти свій талант, показувати свої вміння та навички? Такі питання, звичайно, турбують кожного учителя інформатики. Адже у сучасному світі важливо не лише створювати проекти, а ще й влучно презентувати їх та захищати. Для цього існують конкурси, які сприяють молодим талантам уже у шкільному віці зробити перший крок до своєї мрії, і, можливо, до майбутньої професії.

ITalent - це перший державний ІТ-конкурс всеукраїнського масштабу, у якому можуть брати участь ті, хто використовує комп'ютер для своєї творчості. Від копіпасту, qwerty до WASD: у цьому конкурсі довести свої вміння можуть усі. Це змагання покликане не тільки забезпечити інтерес молоді до професійної орієнтації, але й покласти початок великим ІТ-івентам в Україні серед учнів закладів загальної середньої освіти. Усе, що необхідно для того, щоб взяти участь, ― уважно прочитати правила  і подати заявку. Конкурс передбачає виявлення та підтримку обдарованих дітей та молоді, які здійснюють науковий пошук у сфері новітніх інформаційних технологій.

Відео дня

Інна МАДЕЙ, методист міського методичного кабінету

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up