Учні музшколи зворушили вчителів

Учні музшколи зворушили вчителів

Так склалося роками, що викладачі Самгородоцької музичної школи в будні дні вчать дітей, а в святкові — працюють, аби зробити гарне свято.

Але хлопці гурту «RE'STart» вирішили «перезагрузити» цю тенденцію та зробили свято без допомоги вчителів. А вірніше — без жіночої їх половини. Тому свято 8 Березня вчителі відзначали в залі, як глядачі. А представники кожного відділу — тільки хлопці — дарували свої вітання у вигляді концертних номерів.

Незвичним та приємним було бачити, як під чарівну мелодію «Love story», яку зворушливо грав на трубі викладач Валентин Терновий, учні старших класів запрошували на танець вчителів. На це хотілося дивитись нескінченно.

Одразу в голову приходить думка, що ми працюємо у правильному напрямку, якщо виростають такі виховані, чуйні, добрі та всебічно розвинені діти. І на душі тепло за те, що якась частка в цьому саме викладачів Самгородоцької музичної школи.

Відео дня

Уперше Олексій Пугач та Данило Щетінін (гурт «RE'STsrt») випробували себе у ролі ведучих! Не знаю, чи хвилювались, чи вміло маскували хвилювання, але на сцені їх оксамитові голоси випромінювали спокій та впевненість.

Концертні номери були дуже цікаві та різнопланові. Гарні джентльмени Стас Залевський та Артем Євдокімов продемонстрували вміння володіти фортепіано. Іван Кузик, Марк Дідук  та Роман Гуменюк — покоряли глядачів чудовим виконанням пісень. Ансамбль гітаристів (Б. Кармазін, О. Бунець, Д. Щетінін, О. Пугач) виконав запальну «Румбу». Брати Вощило віртуозно грали на трубі (Стас) та на баяні (Іван). Сімейне тріо братів Кузиків, Олександра Кривулька глядачі зустріли бурними оваціями. Олександра дуже люблять як талановитого читця гуморесок. Але він ще чудовий трубач, що він і продемонстрував.

І на завершення концерту те, чого чекали усі — виступ гурту «RE'Start», який до кінця розворушив серця усіх присутніх у залі своїми чудовими голосами.

Дуже легко та приємно виступати в рідних стінах музичної школи та для рідних людей — вчителів, бабусь, матусь, сестричок. Саме тому свято пройшло, як на одному диханні.

Родзинкою було ще те, що кожній вчительці окремо вручали подарунок (від профспілки працівників культури) під вірші, написані для кожного окремо Олексієм Пугачем!

Приємно, коли талановиті діти мають де розвивати свій талант та розвиватися як особистість.

Від імені усіх викладачів Самгородоцької музичної школи хочу подякувати гурту «RE'STart» за проявлену ініціативу, чудову організацію концерту та незабутні емоції!

Світлана Воронова, викладач

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up