Україна перемогла чехів

Україна перемогла чехів

Гра у відповідь 14 серпня на стадіоні НСК “Олімпійський” між київським “Динамо” і “Славією” з Праги завершилась перемогою киян 2:0. Українська команда вийшла в наступний раунд лігочемпіонівського сита.

Тепер підопічним Олександра Хацкевича залишилось зіграти матч плей-офф з голландським “Аяксом”. От тільки майстерність,  яку показали динамівці в грі з чехами, свідчить, що київська команда не рівня командам ліги чемпіонів. Як складеться двоматчева дуєль киян з командою країни тюльпанів, покаже час. Але, якщо “Динамо” не знайде резерви для підсилення гри, то їм краще грати в лізі Європи. Переможців не судять, це так. Так і “Славія” не є на сьогоднішній день командою рівня ліги чемпіонів.

Тепер про гру киян з пражанами. Матч транслювався по телебаченню. Тому немає потреби коментувати сам поєдинок. Малюнок гри любителям футболу відомий.

Мова за спірні моменти в цьому матчі. Гол Вербіча на 11 хвилині чистий. Його не коментують навіть чеські фани. Гол у ворота “Динамо” на 38 хвилині матчу прокоментував український арбітр з іменем і досвідом Мирослав Ступар. Він зазначив, що головний суддя в полі гол відмінив правильно. У футболіста “Славії” Тецла, який забив гол у ворота “Динамо” положення поза грою не було. Але до цього були порушені правила проти Микити Бурди темношкірим Делі. Через це порушення Тецл без перешкод заволодів м’ячем. Неправильні дії арбітра були лиш в тому, що він не дав сигнал, що забитий гол він скасовує.  Чим завів в непорозуміння бокового арбітра, який просигналізував положення поза грою. Гру рукою Вербіча і падіння Циганкова в карному майданчику, на думку рефері. У обох випадках суддя як міг призначати пенальті, так не вбачав в тих епізодах нічого кримінального. Якщо слідувати футбольним правилам, то пенальті повинні були бути призначені в бік обох воріт. А гол, забитий динамівцем Бєсєдіним на 74 хвилині матчу, був забитий з офсайду.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up