Україна виграла молодіжний чемпіонат світу з футболу-2019

Україна виграла молодіжний чемпіонат світу з футболу-2019
Збірна України — чемпіон світу серед гравців, не старших за 20 років. Ще кілька тижнів тому в це не можна було повірити, а сьогодні це стало реальністю

Перемога. Усі вихідні Україна в ейфорії від неймовірної перемоги молодіжної збірної на Чемпіонаті світу з футболу. Хлопці, яким ще немає і двадцяти, здобули те, чого не вдавалося раніше жодній з українських команд!

Матч, що походив у польському місті Лодзь, розпочався не за українським сценарієм. На четвертій хвилині гри захисник української молодіжки Безкоровайний поклав на газон корейського футболіста з порушенням правил. Після перегляду моменту, арбітр вказав на точку, хоча аргументів не призначати одинадцятиметровий було більше. Пенальті пробив Лі Кан Ін і перехитрив голкіпера Мадридського «Реалу» Андрія Луніна.

Після пропущеного м’яча, українці не розгубилися, перевели дух та почали методично розхитувати оборону суперника, щоб знайти підходи до воріт в організованій обороні корейської команди.

Така тактика принесла успіх на 34-й хвилині. Владислав Супряга отримав м’яча після пасу-відскоку та з-під захисника пробив у кут воріт. Так рахунок став 1:1.

Відео дня

Ініціативою продовжували володіти футболісти в блакитній формі, та до перерви південно-корейські футболісти більше не пропускали. Перша половина зустрічі завершилася внічию.

У другому таймі українські футболісти вийшли на поле з бажанням забити швидкого м’яча. Зарядженість гравців команди Олександра Петракова дала плоди на 53-й хвилині гри.

Єфим Конопля вдалим пасом вивів на ворота корейців динамівця Супрягу. Владислав, підробивши м’яч під ударну праву, пробив у лівий кут. Повівши в рахунку, наша молодіжка перейшла на гру другим номером.

На 70-й хвилині збірна Південної Кореї була дуже близька до того, щоб зрівняти рахунок.

На 85-й хвилині наш воротар знову вступив у гру, піймавши м’яч після удару головою Кім Юн Міна.

На 89-й хвилині, за хвилину до кінця основного часу, Цітаішвілі здійснив рейд лівим флангом на високій швидкості. Суперник чекав, що Георгій буде зміщуватися на середину поля, а він пробив у дальній кут.

Георгія вітали партнери по команді як футболіста, який поставив жирну крапку в переможному матчі.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up