Українці зможуть у 2019 році отримати 13-ту пенсію

Українці зможуть у 2019 році отримати 13-ту пенсію

Після автоматичного перерахунку пенсій вже цього року українці можуть отримати додаткову, т.зв. “тринадцяту пенсію”. Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

За його словами, додаткові виплати до пенсії одержать громадяни, які мають значний страховий стаж, але отримують невелику пенсію. (пише TODAY.UA)

Посадовець підкреслив, що одноразові виплати, яку пенсіонери отримали в березні і квітні, можуть зробити постійними.

“Це може бути у вигляді “13-ї пенсії” в кінці року”, – повідомив віце-прем’єр-міністр.

Відео дня
blockquote>

Він наголосив, що уряд працює над впровадженням цієї програми, проводячи відповідні розрахунки.

“У нас є всі можливості реалізувати її вже з цього року”, – зазначив Розенко.

Читайте ще:

5 запитань про субсидії
Що чекає гривню в найближчі 5 років
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up