Укрзалізниця поновила рух поїздів далекого сполучення на Вінничині. Які зупинятимуться в Козятині?

Укрзалізниця поновила рух поїздів далекого сполучення на Вінничині. Які зупинятимуться в Козятині?
  • З 10 червня Укрзалізниця відкривала продаж проїзних документів для поїздів №106/105 Одеса — Київ на станції Вінниця та №772/771 Хмельницький — Київ на станції Гнівань.
  • Також з 13 червня буде поновлено курсування поїзда № 779/780 у сполученні Суми — Вінниця з відправленням із Сум та Вінниці. Він курсуватиме щосуботи та щонеділі.
  • Про це повідомляє прес-центр Укрзалізниці

Нагадаємо, що поновленню залізничного сполучення у Вінницькій області посприяло прийняття Вінницькою обласною державною адміністрацією рішення щодо послаблення протиепідемічних заходів.

Квитки можна придбати через офіційний сайт компанії та в залізничних касах.

Як повідомила нам начальник пасажирського сектору Козятинської дирекції залізничних перевезень Ірина Шклярська, у Козятині робитиме зупинку поїзд 779/780  Суми-Вінниця. Він курсуватиме з Сум та Вінниці з 13 червня. До Вінниці — по 6,7 дням тижня, тобто у суботу та неділю. По станції Козятин в напрямку Києва відправлення о 14:42, на Вінницю — о 12:18

Відео дня

— На даний момент відновлено продаж квитків в межах Вінницької області на пасажирські поїзда N105/106 сполученням Київ-Одеса із зупинкою по станції Вінниця через день, N771/772 сполученням Київ-Хмельницький із зупинками по станціям Калинівка, Вінниця, Жмеринка з щоденним курсуванням, N779/780 сполученням Сумми-Київ-Вінниця із зупинками по станціям Козятин та Вінниця по 6 та 7 дням тижня. Щодо приміських поїздів, то очікуємо рішення щодо їх відновлення. Але повідомлено, що планується відновлення руху приміських поїздів після рішення комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайної ситуації Хмельницької ОДА, так як приміські поїзда, що курсують в межах Південно-Західної залізниці, перетинають Хмельницьку область, — розповіла Ірина Шклярська.

Як йдеться офіційному сайті Укрзалізниці, поїзди проходять посилену дезінфекційну обробку перед та після рейсу. Також посилено обробку постільної білизни під час прання. Провідники щогодини під час рейсу проводять прибирання: миють санвузли, підлогу в салоні вагона, протирають поручні, дверні ручки, кнопки тощо. У кожному вагоні встановлено санітайзер, яким можуть користуватися пасажири. У вагонах розміщені рекомендаційні наліпки щодо правил особистої гігієни в умовах карантину. Поїзні бригади забезпечені засобами індивідуального захисту, пройшли відповідні інструктажі та медогляд.

Для посадки в поїзд пасажири обов`язково повинні вдягти захисну маску, а також пройти температурний скринінг при вході на вокзал та при посадці до вагона. З огляду на заходи безпеки пасажирам рекомендовано якнайменше пересуватися по вагонах.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up