Укрзалізниця призначила ретропоїзд до Дня залізничника України

Укрзалізниця призначила ретропоїзд до Дня залізничника України

У День залізничника України в Києві курсуватиме святковий ретропоїзд №897/898, яким матимуть змогу скористатися всі охочі кияни та гості столиці. Поїзд вирушить зі станції Київ-Пасажирський 4 листопада о 13:45, а закінчуватиметься подорож прибуттям на головний вокзал столиці о 16:19.

За інформацією офіційного сайту Укрзалізниці, 4 листопада склад поїзда буде представлений п’ятьма комфортабельними вагонами з місцями для сидіння та вагоном-рестораном. Святковий поїзд поведе паровоз серії Л 4600, 1952 року побудови, на чолі з локомотивною бригадою з депо станції Сновськ, яке засноване в 1873 році та є базовим підприємством з обслуговування паровозів в Україні.

Поїзд курсуватиме за маршрутом Київ-Пасажирський – Київ-Волинський – Київ-Петрівка – Дарниця – Київ-Деміївський – Київ-Пасажирський. Під час цієї подорожі, яка триватиме дві з половиною години, пасажири зможуть помилуватися краєвидами столиці та Дніпром, побачити вантажні й пасажирські станції, локомотивні депо, історичну пам’ятку – будівлю депо Київ-Московський, яке свого часу було основним для вантажних паровозів.

Ціна квитка у вагоні першого класу становить 91 грн 90 коп. для дорослих і 73 грн 41 коп. для дітей, у вагоні другого класу – 36 грн 10 коп. для дорослих і 27 грн 08 коп. для дітей.

Відео дня

Квитки на ретропоїзд можна придбати в залізничних касах або онлайн. Для цього потрібно ввести маршрут Київ – Караваєві Дачі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 16:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували 12:40 "Укрзалізниця" відкриває нове сполучення до курортного Трускавця (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up